HATAY / İSKENDERUN - Gazi İlkokulu

Gazi İlkokulu

NUMUNE MAH. DR.SADIK AHMET 1 SK. GAZI ILK OKULU BLOK NO: 6 İSKENDERUN / HATAY
Vizyon
Sevgiyle bilginin kucaklaştığı okulumuzda öğrenci,öğretmen ve veli arasında etkili bir iletişim kurarak her türlü problemin ifade edilebildiği ortamı sağlayabilmek, kendine güvenen,sorumluluk sahibi, dürüst, demokratik,girişimci ve katılımcı, kaliteli bilgiye ulaşan,yüksek öğretim kurumlarına bilgi ve beceri olarak hazır bireyler yetiştirerek,milli değerlere sahip çıkan,yeni bilgilere açık bireyler yetiştirerek,Türkiye’deki eş değer kurumlarla yarışacak ve özel sektörün ihtiyaçlarına uygun girişimci düzeye erişmiş kaliteli ve seçkin bireyle yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi,Atatürk ilke ve inkilaplarında, Anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı,Türk milletinin milli,ahlaki insani manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren ailesini vatanını,milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; İnsan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik,laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
KLİMA
İl Uzaklık:61,5 km- İlçe Uzaklık 1,5km